Renovatie

Home > Activiteiten > Renovatie

Heko verzorgt ook renovatiewerk. Wij hebben voor renovatiewerkzaamheden eigen gekwalificeerde medewerkers in huis en werken daarnaast ook met vaste leveranciers. Wij verzorgen de vervanging van (gevel)kozijnen, hemelwaterafvoer, voegwerk, postkasten/brievenbussen, dak(goten) en alle mogelijke andere werkzaamheden die bij het onderhoud van een complex komen kijken.

Dankzij onze jarenlange ervaring en die van onze vaste leveranciers, staan wij ook op het gebied van renovatiewerk volledig garant voor de vaste hoge kwaliteit die u van Heko gewend bent!

Hout- en betonrotherstel

Hout- of betonrotherstel kunnen een onderdeel vormen van een renovatietraject. Hout kan nog zo strak in de verf staan, als de ondergrond niet deugt, heeft u niet zo veel aan die glanzende laag. En rottend beton kan een gevaar voor een hele constructie vormen. Heko werkt met een vast programma om hout- en/of betonrot aan te pakken. U leest hier meer over dit onderwerp.

Esthetiek

Bij renovaties speelt vaak niet alleen het onderhoudsaspect een grote rol, ook de esthetische kant kan heel belangrijk zijn. Heko levert desgewenst kleur- en interieuradviezen op maat.

Monumentaal onderhoud

Mocht uw renovatie een monumentaal pand betreffen, klikt u dan hier voor meer informatie.

Energielabeling

Mocht u uw renovatie willen koppelen aan een energielabelsprong, dan vindt u hier meer informatie.

Inloggen

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Wachtwoord vergeten

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Vul uw gebruikersnaam of e-mail in om uw wachtwoord te herstellen