2015 - Ketenpartner Alliantie+

Home > Nieuws > 2015 - Ketenpartner Alliantie+

Heko presenteert u met trots ketenpartner Alliantie+. Alliantie+ werkte een concept uit voor de renovatie van naoorlogse woningbouw. Hierin staat de bewoner centraal – er wordt goed geluisterd naar de klant en gekeken naar de mogelijkheden voor maatwerk – terwijl de corporatie de bandbreedte bepaalt van de door te voeren renovatie. Hierdoor verschuift de nadruk van functionaliteit naar gebruikskwaliteit voor de bewoner.

Werkwijze

Alliantie+ constateerde dat elk naoorlogs huis te verdelen is in verschillende componenten. En elke component bestaat weer uit verschillende families. Vervolgens stelde Alliantie+ met de marktleiders op het gebied van bijvoorbeeld isolatie, dakvensters en daken de detaillering vast. Alle detailleringen zijn tot op het laagste niveau uitgewerkt en vastgelegd in een modulair systeem. Dit levert voor elk type woning snel, effectief en tegen lage kosten een heel hoge kwaliteit werk op.

Heko en Alliantie+

Heko heeft tot samenwerking besloten met Alliantie+: wij nemen de uitvoering van alle renovaties volgens dit concept in West-Nederland voor onze rekening. Een beproefd concept van ontwerp tot uitvoering; van ons bent u niets anders gewend!

Terug naar overzicht

Inloggen

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Wachtwoord vergeten

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Vul uw gebruikersnaam of e-mail in om uw wachtwoord te herstellen