2016 - Heko renoveert met Alliantie+ in formules

Home > Nieuws > 2016 - Heko renoveert met Alliantie+ in formules

Heko werkt samen met Alliantie+ (een merk van De Bouwhulpgroep uit Eindhoven) voor het duurzaam renoveren van de bestaande woningvoorraad. Alliantie+ ontwikkelde formules waarmee woningen kunnen worden gerenoveerd op een ‘natuurlijk’ moment in de levenscyclus, bijvoorbeeld bij een aanpassing van de woning of een veranderende woonbehoefte bij de bewoner. Uiteraard kan ook aan het einde van de levenscyclus een keuze worden gemaakt voor renovatie en/of verduurzaming van een blok of hele wijk met (verschillende) woningen.

Heko werkt samen met Alliantie+ (een merk van De Bouwhulpgroep uit Eindhoven) voor het duurzaam renoveren van de bestaande woningvoorraad. Alliantie+ ontwikkelde formules waarmee woningen kunnen worden gerenoveerd op een ‘natuurlijk’ moment in de levenscyclus, bijvoorbeeld bij een aanpassing van de woning of een veranderende woonbehoefte bij de bewoner.
Uiteraard kan ook aan het einde van de levenscyclus een keuze worden gemaakt voor renovatie en/of verduurzaming van een blok of hele wijk met (verschillende) woningen. 

Veranderende behoeftes
Wonen kent in Nederland al lang geen eenduidige vorm meer. Er zijn steeds meer alleenstaanden; naast het traditionele gezin ontstaan er nu ook één- en drie-oudergezinnen; bewoners kiezen steeds vaker voor duurzaamheid; hebben behoefte aan extra ruimte, etc. Dankzij de formules van Alliantie+ kan nu voor elke bewoner een optimale invulling aan een renovatie worden gegeven

Formulevoordelen
De ingreep kan naar eigen keuze worden vormgegeven vanuit de verschillende ontwikkelde formules. Welke keuze ook wordt gemaakt, de volgende drie uitgangspunten gelden altijd:

  1. er wordt altijd gekozen voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
  2. de bewoner en/of eigenaar van de woning krijgt binnen de formules altijd een optimale keuzevrijheid; via Alliantie+ zitten bewoner en eigenaar samen aan de knoppen;
  3. de overlast door de renovatie wordt zo ver mogelijk beperkt en de verbouwing vindt dus ook plaats in een zo kort mogelijk tijdsbestek. In de meeste gevallen wordt één woning tegelijk gerenoveerd, waardoor er geen grote bouwputten ontstaan.

Formules zijn er op elk gebied: van dakisolatie tot een ‘nul op de meter-renovatie’; van schilderwerk tot gevelvernieuwing en uiteraard alle varianten hier tussenin.
 
Gedeelde ervaring
Alle ontwikkelde formules zijn tot stand gekomen door een intensieve samenwerking met de toeleverende industrieën; zo’n dertig bedrijven die ieder voor zich toonaangevend zijn in de bouw en kunnen bogen op jarenlange ervaring. Alle samenwerkingspartners delen bovendien hun ervaringen en informatie, waardoor het concept zich blijft doorontwikkelen.
Heko is een expert in het uitvoeren van werkzaamheden aan woningen en woningcomplexen in bewoonde toestand. Deze expertise wordt nu gekoppeld aan de uitgekiende formules van Alliantie+.
 
Voor meer informatie: frank.vandervoort@hekobv.nl.

Terug naar overzicht

Inloggen

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Wachtwoord vergeten

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Vul uw gebruikersnaam of e-mail in om uw wachtwoord te herstellen