2009 – Heko en Stichting Voor helpen werkloze jongeren op weg

Home > Nieuws > 2009 – Heko en Stichting Voor helpen werkloze jongeren op weg

Heko, Stichting Vóór, de gemeente Den Haag en de Werkbij hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten om werkloze jongeren op weg te helpen.

De schilderploeg, die naast leermeester Wim Koring bestaat uit jongeren die nog geen baan hebben gevonden zijn voor Stichting Vóór aan de slag gegaan in de diverse centra, buurthuizen en peuterspeelzalen. Het leerwerkproject heeft een looptijd van een jaar waarin jongeren de kans krijgen om onder dagelijkse leiding van een leermeester het schildervak te leren. Jongeren die de beginselen van het schildervak onder de knie hebben, kunnen gemakkelijk doorstromen naar een reguliere baan.

Boven verwachting

Het eerste resultaat lag boven verwachting. Op 16 februari 2009 werd er even feestelijk stilgestaan bij het eerste resultaat van het samenwerkingsproject. In de Joop Herrewijnenzaal in het Wijk- en dienstencentrum Mariahoeve was het resultaat duidelijk zichtbaar. Deze zaal is helemaal opnieuw geschilderd. Om de samenwerking te bekrachtigen en vieren sneden Hans van der Geest (directeur Heko) en Leo Gerrits (namens Stichting Vóór) samen een feestelijke taart aan.

hekobv afbeelding

Terug naar overzicht

Inloggen

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Wachtwoord vergeten

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Vul uw gebruikersnaam of e-mail in om uw wachtwoord te herstellen