2010 – Heko loopt weer voorop en behaalt nieuwe mijlpaal MVO

Home > Nieuws > 2010 – Heko loopt weer voorop en behaalt nieuwe mijlpaal MVO

Sinds 1 april 2010 is Heko als eerste schilderbedrijf in Nederland gecertificeerd door KIWA Nederland voor OHSAS 18001 (‘Occupational Health and Safety Assessment Series’) met een volledig digitaal webbased systeem. Het is één van de vele mijlpalen van ons innovatieve bedrijf. Heko loopt namelijk graag voorop. Niet om 'het voorop lopen', maar omdat wij onze bedrijfsvoering graag continu verbeteren. En daar profiteren onze opdrachtgevers van!

Eenvoudig gezegd: wat ISO 9001 is voor kwaliteitszorg en ISO 14001 voor milieuzorg, wil OHSAS 18001 zijn voor veiligheid. Het is de eerste veiligheidsmanagementnorm die wereldwijd wordt geaccepteerd en die door de grote certificatieorganisaties wordt ondersteund. OHSAS 18001 streeft VCA op vele fronten voorbij. In tegenstelling tot VCA heeft OHSAS 18001 een dynamisch karakter waarmee een continu verbeterproces gaande blijft.

Voor Heko is de basis van vooruitgang het streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. In de branche wordt het woord ‘duurzaamheid’ ook vaak gebruikt in dit kader. Heko voelt zich (mede) verantwoordelijk voor het welzijn van haar eigen en tijdelijke medewerkers en van andere betrokkenen, zoals personeel van onderaannemers, bezoekers en andere personen in de werkomgeving. Om de zorg voor deze mensen op het gebied van een schone, veilige en gezonde leefomgeving te optimaliseren heeft Heko haar Arbomanagementsysteem ingericht volgens OHSAS-18001.

Uiteraard vormen de Arbowetgeving en de regels in de schilderbranche daarbij ook nog steeds een belangrijke leidraad. Op basis hiervan worden de werkmethodes van Heko getoetst en worden keuzes voor nieuwe technieken en materialen gemaakt.

Terug naar overzicht

Inloggen

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Wachtwoord vergeten

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Vul uw gebruikersnaam of e-mail in om uw wachtwoord te herstellen