2010 – Beoordeling van onze klanten

Home > Nieuws > 2010 – Beoordeling van onze klanten

Omdat wij u als klant waarderen, hechten wij grote waarde aan uw mening. Daarom hebben wij in 2010 een uitgebreid klanttevredenheidsonderzoek laten uitvoeren door onafhankelijk onderzoeksbureau Integron. Op deze manier willen wij graag een ieder die geparticipeerd heeft van harte bedanken voor de geleverde input. Hiermee kunnen wij onze organisatie en de daarbij behorende dienstverlening nog verder op uw wensen inrichten.

Overzicht scores

Wij melden u met trots dat onze klanten Heko met een 8.2 beoordelen. Het meest tevreden is men over de organisatie (8.5) en de administratie (8.5). Heko scoort ook hoog op de stellingen ‘Heko komt zijn afspraken na’ en ‘Heko staat voor inzet’.
Onze klanten zijn erg loyaal, 49% van de klanten beveelt Heko aan en 94% van de klanten zegt zeker zaken te blijven doen met Heko in de toekomst!

Ondanks deze zeer goede score zullen wij – naar aanleiding van het onderzoek – de nodige stappen nemen om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. Heko wil een excellente partner zijn en blijven voor al uw vastgoedonderhoud!

Terug naar overzicht

Inloggen

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Wachtwoord vergeten

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Vul uw gebruikersnaam of e-mail in om uw wachtwoord te herstellen