2013 - Westvlietweg

Home > Nieuws > 2013 - Westvlietweg

Het zal je maar gebeuren: er is net een nieuw jaar begonnen en dan vliegt je huis dankzij slordig afgeschoten vuurwerk in brand met als resultaat een ‘onbewoonbaar’ verklaard pand. Het overkwam een bewoner aan de Westvlietweg in Den Haag. Zijn gezin kon hij nog net in veiligheid brengen, maar zijn huis niet meer, dat brandde voor een flink deel uit.

Ook voor verzekeraars

De bewoner werkt bij één van de grootste aannemers in Nederland en hij wist onmiddellijk wie de opdracht zou krijgen om zijn huis weer optimaal bewoonbaar te maken: Heko! Heko bracht offerte uit en stemde werkzaamheden en financiën af met de huiseigenaar en de verzekeraar, die beiden hiermee akkoord gingen.

De werkzaamheden

De uitbouw en veranda aan de achterkant van het huis waren volledig verbrand. Heko maakte hiervoor een nieuw ontwerp en construeerde een nieuwe uitbouw met veel hout en glas in plaats van metselwerk. Ook de veranda werd opnieuw aangebouwd en kreeg een kunststofdak. Heko verzorgde de complete dakbedekking.

Verder bracht Heko een nieuwe CV-ketel, nieuwe plafonds en elektriciteit aan in het hele huis. Ook het schilderwerk en de bekleding van de vloeren en trap met onder andere linoleum en parket zijn verzorgd door Heko. Begin april plaatst Heko de kasten terug, waarmee dit project met een totaalpakket aan renovatiemaatregelen wordt afgerond.

Een tevreden klant

De bewoner vertelt: ‘De mannen van Heko hebben het helemaal fantastisch gedaan. Ik weet echt wel wie ik in mijn huis haal!’ Het gezin verwacht in de loop van april het gerenoveerde huis weer te kunnen betrekken.

Terug naar overzicht

Inloggen

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Wachtwoord vergeten

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Vul uw gebruikersnaam of e-mail in om uw wachtwoord te herstellen