2014 - Heko behaalt VGO-keur

Home > Nieuws > 2014 - Heko behaalt VGO-keur

Op 8 april jongstleden voerde KIWA de VGO-audit uit bij Heko BV (Den Haag), hetgeen resulteerde in de toekenning van het VGO-keur op 15 mei. Met het VGO-keur onderscheidt Heko zich in de markt; het bedrijf zet zich hiermee neer als dé aannemer van vastgoedonderhoud, waarbij Heko de totale zorg voor het vastgoed van de opdrachtgever overneemt.

Resultaatgericht
Het VGO-keur bestaat sinds 2006 en is bedoeld om bedrijven te onderscheiden, die kennis en ervaring hebben met het uitvoeren van resultaatgericht onderhoud, resultaatgericht renoveren en resultaatgericht samenwerken. Binnen drie tot vijf jaar wil Heko toewerken naar 65 procent resultaatgericht samenwerken; dit ligt nu rond de 20 procent. Op dit moment beschikken 42 bedrijven over het VGO-keur.

Hoge score voor Heko
Heko is opgericht in 1952 en verzorgt het totale onderhoud voor professionele vastgoedbeheerders en –eigenaren in de Randstad. Het klanttevredenheidsonderzoek, dat deel uitmaakte van de VGO- certificering liet aan duidelijkheid niets te wensen over: gemiddeld wordt Heko door haar relaties met een ‘8’ gewaardeerd. Deze hoge score ligt in lijn met Heko’s eigen klanttevredenheidsonderzoek dat om de twee jaar wordt uitgevoerd.

Terug naar overzicht

Inloggen

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Wachtwoord vergeten

Dit gedeelte is beveiligd, u dient in te loggen
Vul uw gebruikersnaam of e-mail in om uw wachtwoord te herstellen